אז עבר חודש מאז שסיימתי את הקורס ב"בישולים" ועברו כמה חודשים מאז שהתחלתי לעבוד ב"טופולופומפו" והתחלתי לחשוב מה הלאה.
רעיונות רבים מסתובבים בראשי אבל מה שבטוח זה שבעתיד אני רוצה משהו משלי, עם הרעיונות שלי! משהו שישלב גם דברים קלאסיים ושגרתיים אך גם טעמים ומרקמים מיוחדים. לכן החלטתי שבעתיד (הרחוק או הקרוב יותר, עדיין לא ידוע) אקים עסק משלי. בעסק אמכור מאפים, עוגות ועוגיות מכל מיני סוגים. כמובן שאכין את הדברים הקלאסיים שכולנו מאוד אוהבים ולא יכולים בלעדיהם כמו עוגות שמרים למשל. אבל, ללא ספק אכין גם את העוגות הקלאסיות בטעמים שונים, חדשים ומורכבים יותר.
מי שחבר שלי בפייסבוק ועוקב אחריי באינסטגרם יכול לראות כבר את הדברים שאני מכינה ושללא ספק יימכרו בעתיד. בינתיים קרוביי - המשפחה, יובל, העבודה של יובל ועוד - מנסים את המטעמים עבור הקהל הרחב. הם עושים את העבודה במסירות רבה מאוד וזאת כדי לוודא שבעתיד לא יימכרו לכם דברים לא טעימים. אני בטוחה שהם מאוד "סובלים" מעבודת הטעימות :P
בינתיים אעלה מספר תמונות של מטעמים שהכנתי וזאת כדי להכין אתכם לעתיד לבוא :
עוגת מוס ערמונים, קרמה שוקולד מריר ותחתית של ביסקוויט סאשר קרמל
טארט אגסים פראי שוקולד - תחתית של סאבלה ברטון, קרם שקדים שוקולד ואגסים מקורמלים
עוגת מוס חמאת בוטנים, אינסרט ריבת תות ותחתית של בראוניז שוקולד ובוטנים מקורמלים
מקרון חלבה
מקרון אגסים ומקרון שוקולד מריר
מיניון מבצק סוכר
רעיונות רבים מסתובבים בראשי אבל מה שבטוח זה שבעתיד אני רוצה משהו משלי, עם הרעיונות שלי! משהו שישלב גם דברים קלאסיים ושגרתיים אך גם טעמים ומרקמים מיוחדים. לכן החלטתי שבעתיד (הרחוק או הקרוב יותר, עדיין לא ידוע) אקים עסק משלי. בעסק אמכור מאפים, עוגות ועוגיות מכל מיני סוגים. כמובן שאכין את הדברים הקלאסיים שכולנו מאוד אוהבים ולא יכולים בלעדיהם כמו עוגות שמרים למשל. אבל, ללא ספק אכין גם את העוגות הקלאסיות בטעמים שונים, חדשים ומורכבים יותר.
מי שחבר שלי בפייסבוק ועוקב אחריי באינסטגרם יכול לראות כבר את הדברים שאני מכינה ושללא ספק יימכרו בעתיד. בינתיים קרוביי - המשפחה, יובל, העבודה של יובל ועוד - מנסים את המטעמים עבור הקהל הרחב. הם עושים את העבודה במסירות רבה מאוד וזאת כדי לוודא שבעתיד לא יימכרו לכם דברים לא טעימים. אני בטוחה שהם מאוד "סובלים" מעבודת הטעימות :P
בינתיים אעלה מספר תמונות של מטעמים שהכנתי וזאת כדי להכין אתכם לעתיד לבוא :
עוגת מוס ערמונים, קרמה שוקולד מריר ותחתית של ביסקוויט סאשר קרמל
טארט אגסים פראי שוקולד - תחתית של סאבלה ברטון, קרם שקדים שוקולד ואגסים מקורמלים
עוגת מוס חמאת בוטנים, אינסרט ריבת תות ותחתית של בראוניז שוקולד ובוטנים מקורמלים
מקרון חלבה
מקרון אגסים ומקרון שוקולד מריר
מיניון מבצק סוכר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה