חפש בבלוג זה

יום ראשון, 15 בינואר 2017

שיעור לחם

טוב, אני מאוד אוהבת לחם, על כל סוגיו וצורותיו אבל אני חייבת להודות ששני שיעורי הלחם שהיו לנו, לדעתי, לא היו טובים. מדובר בגרסה מחודשת של השיעורים ואל דאגה, דאגתי לדורות הבאים והעברתי את כל טענותיי לשפים כך שבעתיד זה ישתפר!

המרצה הינו חדש בסגל בבית הספר. הוא מאוד מקצועי ושופע ידע! אבל, מתכונת השיעורים לדעתי לא הייתה בנויה כראוי. בעיקר עבדנו כמו תוכים אחריו מבלי להבין עד העומק מה אנחנו עושים ומדוע. קיבלתי ידע רב בשיעורים הללו על סוגי הקמחים, טמפ' ועוד כמה פרטים אך לדעתי היה חסר מידע רב כמו מהי מחמצת, מהי פוליש, ביגה ויותר הסברים על סדר הכנסת המרכיבים. 

העבודה עם הבצקים עצמם הייתה מהנה. אני תמיד נהנית, כמו שאומרים, לדחוף ידיים וללוש את הבצק! להרגיש את הבצק, לשחק איתו אפילו לפעמים, להבין איך הוא מגיב וכו'. הכנו שלל מוצרים : באגט, לחם מלא, שיפון, פוקאצ'ות (שהיו מעולות!!!! במיוחד בשל הבצל המטוגן שהכינו לנו השפים מקורס הבישול), מאפי פרג ובצל וכו'.

בגדול - היה נחמד, כן למדתי דברים אבל...היה לי חסר עוד! בהחלט בעתיד אעשיר יותר את הידע שלי בתחום

ושוב - תוצרים, יאמי יאם!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה