שוקולד - בין האהבות הגדולות בחיי אחרי יובל, וולט ומשפחתי כמובן. אין יום בו אני לא אוכלת שוקולד. זה סוג של פק"ל, ריטואל, בערב אני חייבת את זריקת השוקולד שלי. וכן, תאמינו או לא, שוקולד עושה טוב! כל פעם שאני קצת עייפה, קצת עצבנית, פיסת שוקולד אכן מתקנת את המצב (כמובן שגם חיבוק אוהב, מילים חמות וכו' וכו' אבל צריך (!) גם שוקולד).
בקיצור, אני מתה (!!) על שוקולד. אתם בטח מדמיינים אותי כל ערב אוכלת כמה קוביות שוקולד פרה ופה נגמר העניין. אז זהו שלא - אני מבינה בעניין!! יש לי שוקולדים קבועים שתמיד תמיד תמיד נמצאים אצלי בבית : שוקולד מריר אגוזים של פריי, שוקולד "מוצרט", פרלינים של השוקולטייר ז'אן פול אבן (אמא שלי מפנקת אותי בקופסא כל פעם שהיא חוזרת מפאריז), שוקולד מריר וולרונה 85%. אלו הקבועים, ולפעמים יש כמה נספחים וחידושים. אין ערב בלי אחד מהם, פשוט אין!
אז שוקולד אני אוהבת ולכן, ציפיתי מאוד לשיעורי השוקולד. אבל, מאוד מהר גיליתי שאת ההתעסקות עם השוקולד אני כנראה פחות אוהבת ואתרכז באכילתו בלבד. הטמפרור של השוקולד לא מורכב בכלל ובכל שיעור הצלחתי אותו, אבל ההתעסקות של חימום השוקולד כל פעם אחרי שהשתמשנו בו כדי שיהיה בטמפרטורה הנכונה, הניקוי המורכב של תבניות הפרלינים, העבודה המהירה לפני שיתקשה ויהיה מאוחר מדי או שיהיה דק/עבה מדי, הלכלוך פשוט תסכלו אותי. נהניתי מאוד בשיעורים כי התנסיתי במשהו חדש אבל הבנתי שזה לא יהיה ייעודי בחיים ושפשוט אמשיך לקנות את השוקולד ולאכול אותו.
דבר אחד בטוח - אני אעריך יותר כל שוקולד ופרלין שאכניס לפה!
אז בשיעורים הכנו מגוון של פרלינים וטרופים והיה טעים! השוקולדים כמובן חוסלו במהרה ואני כבר ממהרת למלא את המלאי!
מצרפת כמה תמונות מהחוויה השוקולדית שלי :
בקיצור, אני מתה (!!) על שוקולד. אתם בטח מדמיינים אותי כל ערב אוכלת כמה קוביות שוקולד פרה ופה נגמר העניין. אז זהו שלא - אני מבינה בעניין!! יש לי שוקולדים קבועים שתמיד תמיד תמיד נמצאים אצלי בבית : שוקולד מריר אגוזים של פריי, שוקולד "מוצרט", פרלינים של השוקולטייר ז'אן פול אבן (אמא שלי מפנקת אותי בקופסא כל פעם שהיא חוזרת מפאריז), שוקולד מריר וולרונה 85%. אלו הקבועים, ולפעמים יש כמה נספחים וחידושים. אין ערב בלי אחד מהם, פשוט אין!
אז שוקולד אני אוהבת ולכן, ציפיתי מאוד לשיעורי השוקולד. אבל, מאוד מהר גיליתי שאת ההתעסקות עם השוקולד אני כנראה פחות אוהבת ואתרכז באכילתו בלבד. הטמפרור של השוקולד לא מורכב בכלל ובכל שיעור הצלחתי אותו, אבל ההתעסקות של חימום השוקולד כל פעם אחרי שהשתמשנו בו כדי שיהיה בטמפרטורה הנכונה, הניקוי המורכב של תבניות הפרלינים, העבודה המהירה לפני שיתקשה ויהיה מאוחר מדי או שיהיה דק/עבה מדי, הלכלוך פשוט תסכלו אותי. נהניתי מאוד בשיעורים כי התנסיתי במשהו חדש אבל הבנתי שזה לא יהיה ייעודי בחיים ושפשוט אמשיך לקנות את השוקולד ולאכול אותו.
דבר אחד בטוח - אני אעריך יותר כל שוקולד ופרלין שאכניס לפה!
אז בשיעורים הכנו מגוון של פרלינים וטרופים והיה טעים! השוקולדים כמובן חוסלו במהרה ואני כבר ממהרת למלא את המלאי!
מצרפת כמה תמונות מהחוויה השוקולדית שלי :
אני באמצע מלאכת הטמפרור - לא מאבדת את החיוך :P
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה