אז אחרי שיעור בצק העלים הגיע תורו של שיעור הקונפיסרי. שיעור אחד ויחיד בו לומדים על תחום הקונפיסרי כלומר, הממתקים. כל מה שקשור למרשמלו, "חלביצה", קרמלים, סוכריות וכו' נכנס לתחום הקונפיסרי.
בתחילת השיעור למדנו על גלוקוז, סוכר אינוורטי וכל סוגי הסוכרים בהם נעשה שימוש בתחום כדי להגיע למרקמים המוכרים לנו. לאחר מכן, הכנו מרשמלו תות-קסיס (פרי יער סגלגל מעט חמצמץ), קרמל מלוח וממרח שוקולד ג'אנדויה (שוקולד חלב מעורב עם אגוזי לוז, דומה מאוד לנוטלה רק בהרבה יותר טעים). השף גם הכין את חטיף הנוגט הצרפתי, ידוע בישראל כחלביצה. השדרוג - בטעם שוקולד עם אגוזים ופירות יבשים למיניהם.
חייבת להודות שאין זה השיעור האהוב עליי בכל הקורס כי אינני מתחברת למיני הממתקים (מלבד הממרח) אבל היה זה בהחלט מעניין ללמוד כיצד מכינים אותם. בהחלט אנסה להכינם בעצמי ולשדרג אותם.
כמה רשמים :
בתחילת השיעור למדנו על גלוקוז, סוכר אינוורטי וכל סוגי הסוכרים בהם נעשה שימוש בתחום כדי להגיע למרקמים המוכרים לנו. לאחר מכן, הכנו מרשמלו תות-קסיס (פרי יער סגלגל מעט חמצמץ), קרמל מלוח וממרח שוקולד ג'אנדויה (שוקולד חלב מעורב עם אגוזי לוז, דומה מאוד לנוטלה רק בהרבה יותר טעים). השף גם הכין את חטיף הנוגט הצרפתי, ידוע בישראל כחלביצה. השדרוג - בטעם שוקולד עם אגוזים ופירות יבשים למיניהם.
חייבת להודות שאין זה השיעור האהוב עליי בכל הקורס כי אינני מתחברת למיני הממתקים (מלבד הממרח) אבל היה זה בהחלט מעניין ללמוד כיצד מכינים אותם. בהחלט אנסה להכינם בעצמי ולשדרג אותם.
כמה רשמים :
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה